אבי קיסר מנהל מס' מותגים בתחום הנדל"ן: מתמחה בתחומים: תיווך, שיווק פרויקטים בנדל"ן, ניהול נכסים, ליווי משקיעים, אחזקת מבנים ונכסים מניבים, וכמו כן מכשיר סוכני נדל"ן להצלחה. אשמח לתרום מניסיוני. **** הייעוץ אינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי ו/או משפטי..
שלום,
אני מחפש דירה לרכישה. לפני שנה המתווך הראה לי דירה מסוימת כאשר אני חתמתי לו על הטופס של דמי תיווך. עכשיו אני מעוניין לראות את הדירה שוב ואולי לקנות אותה. אך המתווך טוען שהדירה כבר נמכרה. מנגד, ישנו מתווך אחר שטוען שהדירה הזאת עדיין למכירה ומוכן להראות לי את הדירה. מזה אני מסיק שמתווך הראשון מאיזושהי סיבה לא מעוניין להיות איתי בקשר. כיצד אני משתחרר מההתחייבות לדמי תיווך למטווח הראשון? אם הדירה על פי דבריו כבר נמכרה, אז ההתחייבות שלי כבר לא רלוונטית.
תודה רבה,
משה
שלום משה,
ממליץ לך לפנות לבעלים אם הוא ידוע ולברר האם הדירה נמכרה.
אפשר גם לשלוח חבר שיברר אצל המתווך האם הדירה נמכרה.
לדעתי אל תחתום ל 2 מתווכים.
בכל מקרה ההתחייבות שלך למתווך הראשון בתוקף, אבל מצד שני הוא חייב להפגיש אותך עם בעל הנכס כדי לקבל את העמלה שלו: "הפגשה בין שתי צדדים".

|
אנחנו עובדים עם טכנאי דודי שמש מובילים בישראל - השאירו פרטים ונדאג להפנות אליכם את הטובים ביותר
|
|
| שם מלא: | |
| טלפון: | |
| אימייל: | |
| יישוב: | |
| אנחנו לא נשלח אליך SPAM לאימייל, המספר יעבור לספקים מומלצים בלבד! | |